Uslovi korišćenja

OPŠTI USLOVI

USLOVI KORIŠĆENJA I USLOVI ZA VRAĆANJE ROBE

Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice Olympus Pharma d.o.o. sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksima za e-poslovanje. libidomax.rs je internet prodavnica, kojom upravlja preduzeće Olympus Pharma d.o.o. Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje internet prodavnice libidomax.rs, prava korisnika, i poslovni odnos između ponuđača i kupca.

ODUSTAJANJE OD KUPOVINE

Kupac ima pravo, da u roku od četrnaest (14) dana po prijemu paketa, vrati kupljenu robu. Kupac je dužan da snosi troškove, koji nastaju pri vraćanju robe (troškovi dostave). Robu je potrebno vratiti u odgovarajućoj ambalaži. Proizvodi moraju biti nekorišćeni, neoštećeni, u originalnoj ambalaži. Mora biti priložen originalni račun s dopisom o količini vraćene robe i transakcijski račun pošiljaoca (broj bankovnog računa, i naziv banke) da bi se mogao izvršiti povraćaj sredstava.

Ponuđač vraća ukupan iznos bez troškova dostave najkasnije u roku od 14 dana od primanja robe. Ponuđač nije dužan primiti pošiljku sa otkupninom ili pošiljke, koje ne odgovaraju njegovim opštim uslovima poslovanja.

Neželjeni efekti

Dijetetski suplementi nisu zamena za raznovrsnu i uravneteženu ishranu. Proizvodi nisu namenjeni za dijagnozu, tretman ili lečenje bilo koje bolesti. U slučaju preosetljivosti na dijetetski suplement odmah prekinuti primenu proizvoda. Ne preporučuje se korišćenje deci ispod 12 godina, trudnicama i dojiljama, bez konsultacije sa lekarom, kao i osobama alergičnim na neku od komponenti proizvoda.

OTKAZIVANJE PORUDŽBINE

Vrši se telefonski ( na objavljeni broj telefona u donjem delu sajta ). U svim slučejevima je dovoljno dostaviti ili javiti br porudžbine koji ste dobili na vaš e-mail odmah po završetku kupovine.

ISPORUKA I TROŠKOVI

PLAĆANJE

Plaćanje se vrši putem pouzeća. Nakon izvršene potvrde porudžbine, roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju.

TROŠKOVI ISPORUKE

Za porudžbine čiji je iznos 2.000 dinara i veći, pružamo Vam besplatnu isporuku robe na teritoriji cele Srbije. Ukoliko je vrednost narudžbine manja od 2.000 dinara, cena isporuke zavisi od težine paketa. Cena isporuke se kreće oko 270 dinara, u zavisnosti od mase i vrednosti pošiljke.

ROK ISPORUKE

Rok za dostavu je 2-3 dana i važi za porudžbine poslate u periodu od ponedeljka do petka do 14h.U slučaju da ste poručili u petak posle 14h, subotu, nedelju ili državnim praznicima preparat će Vam biti poslat prvog radnog dana. U slučaju da imate bilo kakvih nejasnoća u vezi porudžbine, možete pozavti na telefon 063383535